Zelf je telefoonhoes ontwerpen

telefoonhoes

Hoe leuk is het om je eigen telefoonhoes te kunnen ontwerpen. Je bent dan namelijk helemaal vrij in het kiezen van foto’s en afbeeldingen die je zelf het aller leukste vind. Het is natuurlitelefoonhoesjk heel belangrijk om je mobiel goed te beschermen tegen vallen. Helaas gebeurt dat nou eenmaal met enige regelmaat. Een bescherming hoeft natuurlijk helemaal niet saai te zijn. Kies er daarom voor om je eigen cover te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een leuke foto van je kinderen of je hond. Zo maak je jouw mobiel helemaal eigen en naar jouw smaak. Laatst besloot ik ook om het eens uit te proberen. Ik kwam erachter hoe leuk het eigenlijk is om te doen, dus ik besloot om er meerdere te bestellen.

Kies voor je favoriete afbeelding

telefoonhoesNaast dat ik een telefoonhoes voor mezelf maakte, maakte ik er ook een voor mijn man en zus. Ik wist zeker dat zij dit ook super leuk zouden vinden voor om hun mobiel. Laatst had mijn zus namelijk een barst in haar scherm gekregen omdat ze haar gsm had laten vallen toen ze fietste naar werk. Heel zonde want hij was echt net nieuw. Voor mijn man koos ik een afbeelding met onze mooie dochter erop. Voor mijn zus koos ik een afbeelding waar ze samen met haar man op stond. Voor mezelf maakte ik er ook een waar onze lieve dochter op stond. Toen ze allemaal binnen gekomen waren, maakte ik met enthousiast het pakketje open. Ze waren allemaal prachtig geworden.