Unieke kerstpakketten voor ieder bedrijf

Kerstpakketten

Bij Kerstpakkettenplaza kun je je eigen kerstpakketten samenstellen. In de showroom vind je duizenden producten waar je dan uit kunt kiezen. Ik heb dit afgelopen Kerst samen met een collega gedaan en dit vonden wij erg geslaagd. Ik deel deze ervaring dan ook graag met jou!

KerstpakkettenZelf kerstpakketten samenstellen is een aanrader

Omdat wij bij een groot bedrijf werken, is het soms lastig om een geschikt kerstpakket te vinden. Je wilt natuurlijk dat er voor iedereen wat leuks in het pakket zit en dat is behoorlijk lastig. Daarom besloten wij om het pakket zelf samen te gaan stellen, zodat er voor iedereen wat leuks bij zou zitten. Wij hebben toen contact opgenomen met Kerstpakkettenplaza en een afspraak gemaakt. Eenmaal aangekomen bij de showroom, wisten we bijna niet waar we moesten kijken. Zoveel keuze! Uiteindelijk hebben we een mooi pakket samengesteld met allerlei producten, dus niet alleen eten en drinken, maar ook een tijdschriftenbon en een aantal wellness producten.

Enorme keuze in thema’s

Het fijne van Kerstpakkettenplaza is dat je ook een ruime keuze hebt in de kerstpakketten die al voor je zijn samengesteld. Alle kerstpakketten zijn eigenlijk ingedeeld in thema’s, denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Food pakketten
  • Italiaanse pakketten
  • Sinterklaaspakketten
  • Drankpakketten
  • Wellness pakketten
  • Tijdschriftenbon

Met al deze mogelijkheden is er ongetwijfeld een passend pakket voor jouw bedrijf. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat je jouw werknemers een groot plezier doet met zo’n mooi kerstpakket!

KerstpakkettenVoor ieder budget

Je hebt al een klein chocoladepakketje voor minder dan €5, maar je kunt ook flink uitbreiden met een foodpakket van €55. Zo is er dus voor ieder bedrijf, en voor ieder budget, een passend kerstpakket. Omdat wij iedereen een groot pakket wilden geven, hebben wij ervoor gekozen om flink uit te breiden, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Vooral voor de kleinere bedrijven is het fijn als je ook voor een laag bedrag mooie kerstpakketten kunt kopen. Neem dus zeker eens een kijkje op de website!