Heelys Bart Smit

Bart Smit rolschoenen zijn een van de populairste skateschoenen voor kinderen. De zogenoemde Clickers skateschoen heeft een wieltje in zijn zool die je makkelijk in en uitklapt. De schoenen zijn populair om trucjes op te doen maar ook om met gemakkelijker lange afstanden af te leggen. Met veel minder inspanning beweeg je jezelf voort op de skateschoen en met een druk op de knop heb je een normale sportschoen.

Clickers skateschoen

De skateschoenen van Bart Smit zijn vergelijkbaar met de bekende Heelys. Er zitten wieltjes in de hiel van de schoen. Door de voorkant van je schoen omhoog te houden rol je op de ingebouwde wieltjes. Clickers skateschoenen worden bij Bart Smit verkocht in maat 30 en 31. De stoere blauwe gympen lopen zonder de wieltjes ook comfortabel waardoor deze de hele dag gedragen kunnen worden. De rubberen zool van de de schoen is van zeer hoge kwaliteit. Dit is belangrijk omdat de zool tevens als rem dient wanneer de schoen als rolschoen gebruikt wordt.

Skateschoenen van Bart Smit

De skateschoenen worden steeds populairder. De rolschoenen van Bart Smit zijn een kwalitatief goede, betaalbare optie. Echter hebben de Heelys Bart Smit minder opties en zijn zij in minder designs verkrijgbaar dan rolschoenen van Heelys. Zo zijn de schoenen van Heelys in veel meer maten verkrijgbaar, van maat 30 tot en met maat 47. De rolschoenen van Bart Smit zijn enkel leverbaar in maat 30 en 31. Daarnaast heeft Bart Smit slechts een design, de blauwe veterschoen. Het assortiment van Heelys is een stuk uitgebreider. Zij hebben spectaculaire schoenen met felle kleuren en lichtjes maar ook schoenen in neutralere kleuren. Dit maakt de schoenen van Heelys geschikt voor jong en oud. Een groot voordeel van het kopen van jouw rolschoenen bij Bart Smit is de prijs, zij verkopen de Clickers skateschoenen voor slechts €34,99. Daarnaast kun je de schoenen makkelijk even aanpassen bij een van de vestigingen van Bart Smit.

Schoenen met wieltjes

Waar we een aantal jaar geleden nog raar opkeken van rollende sportschoenen, zijn de skateschoenen nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Jongeren voeren indrukwekkende trucjes uit op de bijzondere schoenen. Dit vergt echter wel wat oefening. Het is even wennen om je evenwicht te houden op de schoenen, heb je dit echter onder de knie dat is het net zo makkelijk als fietsen. De schoenen met wieltjes zijn daarom een leuke, praktische manier om sneller van a naar b te komen.

Veilig de weg op

De rolschoenen lijken heel onschuldig maar helaas gebeuren er af en toe wel ongelukken. Uiteraard ga je een stuk sneller en ben je minder flexibel wanneer je rolt dan wanneer je loopt. Houd dit goed in je achterhoofd en zorg dat je gewend bent aan de schoenen voordat je drukkere wegen op gaat. Zo is het verstandig de wielen in te klappen wanneer je in openbare ruimtes met veel mensen bent. Door de snelheid die je maakt ben je minder wendbaar en kan je sneller tegen andere mensen opbotsen. Daarnaast is het belangrijk de wielen in te klappen wanneer je over zand of grind rolt. Deze ondergrond kan je onverwachts afremmen waardoor je je evenwicht kan verliezen. Door jezelf stevig te positioneren met je (sterkste) been voorop heb je ook een stuk minder kans je balans te verliezen. Ben je nog onzeker? Bescherm jezelf dan door knie- en elleboogbeschermers te dragen. Ook kan het dragen van een helm je nog meer veiligheid bieden.

Online rolschoenen kopen

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om online rolschoenen aan te schaffen. Dit kan voordelig zijn omdat op deze manier veel verschillende soorten, maten en prijzen vergeleken kunnen worden. Daarnaast vind je in webshops ook regelmatig leuke aanbiedingen voor skateschoenen. Twijfel je over de maat dan is het vaak mogelijk meerdere schoenen te kopen, thuis de schoenen te passen, en de schoenen die niet passen retour te zenden. Toch kan het vooral met de aankoop van rolschoenen plezierig zijn deze in de winkel te proberen. Zo kun je voor de rolschoenen van Bart Smit in elke vestiging terecht om deze te passen. Op deze manier voel je gelijk of ze passen én kan je even testen of je het daadwerkelijk leuk vindt.