De beste Korting vind je bij 247discount.nl

Winkelen online

Ben jij nog op zoek naar korting voor jouw online bestellingen. Bezoek dan even de website van 247discount.nl en zoek dan jouw webshop op en misschien hebben ze wel een ledenkorting ervoor. Je vraagt je vast hoe krijg ik de ledenkorting? Je maakt ten eerste een account aan op de website van 247 discount. Zoek dan vervolgens de webshop waar jij op wil winkelen. Klik dan op de ‘bezoek met korting button’ de website zal dan een nieuwe venster openen. Start dan vervolgens met winkelen op je favoriete website en rond daarna je bestelling af. Binnen 48 uur is je ledenkorting aan jouw account toegevoegd. Als je €25 hebt gespaard kan jij het geld van je account afhalen. Binnen een week zal het bedrag op je rekening staan. 

Winkelen

Minder ledenkorting ontvangen dan gedacht

Als jouw ledenkorting in percentages staan. Wordt deze percentage berekend op jouw order exclusief BTW, verzendkosten en administratiekosten. Dit kan een van de redenen zijn dat jij minder ledenkorting hebt ontvangen. Ook kan het zo zijn dat je een ledenkorting hebt gebruikt maar voor de verkeerde categorie. Je hebt namelijk kortingen per categorie. Welke korting jij moet gebruiken vind je op de website van 24/7 discount. Weet je echt zeker dat je te weinig ledenkorting hebt gekregen, neem dan even contact op met het bedrijf. Zij zullen dan kijken waar het probleem zich voordoet.

Online winkelen

In behandeling

Staat jouw ledenkorting op status ‘ in behandeling’? Dan heeft de webshop waarschijnlijk de ledenkorting nog niet gecontroleerd. De webshop zal de ledenkorting nog moeten controleren. Zodra de ledenkorting is gecontroleerd zal jij hier direct op de hoogte worden gesteld. Het kan ook zo zijn dat je ledenkorting wordt afgekeurd. Dit kan veel verschillende redenen hebben. Denk dan aan retouren, annuleringen maar ook het verkeerd gebruiken van de kortingscode. Bijvoorbeeld omdat je waarschijnlijk nog even snel hebt gezocht naar een kortingscode op een andere website. Je hebt dan gebruikt gemaakt van de nieuwsbrief van de webshop of omdat er al artikelen in je winkelmandje zaten toen je via 24/7 discount naar de webshop ging.