Afscheidscadeau voor de juf gevonden

De lerares van mijn dochter gaat met pension. Daarom ging ik opzoek op het internet naar afscheidscadeau juf. Omdat wij iets speciaals wilde, kwamen wij op de website van Tekstkadoshop terecht. Hier kan je producten bestellen met een eigen tekst. Zo konden wij kiezen voor een gieter en dan de tekst met “Bedankt dat u mij liet groeien”. Of wat dacht je van een t- shirt en dan de tekst super juf erop. Dit alles vond mijn dochter leuk maar het leukste vond zij toch echt een zeeppomp met de tekst “Bij u WAS ik in goede HANDEN”.

Binnen twee werkdagen in huis

Nadat wij het afscheidscadeau voor de juf hadden besteld, viel het mij op dat dit heel gemakkelijk en snel gaat op de website van Tekstkadoshop. Het afrekenen kan je gewoon doen met PayPal of iDeal. Zo kregen wij binnen twee werkdagen het product, wat wij hadden besteld, al thuis bezorgt door de bezorger van PostNL. Het presentje voor de lerares zag er in het echt nog veel beter uit dan op de foto en mijn dochter kon niet wachten tot zij het mocht geven. Kijk voor de leukste presentjes op de website van deze onderneming.