Wilt u mooie canvas tassen bedrukken?

De sportclubs waar onze kinderen wekelijks meerdere keren sporten, houden elk inzamelingsacties die ten goede komen van de kas van de sportvereniging. Voor deze inzamelingsacties wordt er min of meer de medewerking van de ouders gevraagd. Dit jaar hebben we twee inzamelingsacties voor twee verschillende sportclubs. Dit jaar is het de bedoeling dat er een soort van rommelmarkt en veiling wordt gehouden. Daarnaast zal er een promotiestand zijn om producten te verkopen die voorzien zijn van het logo van de sportclub. Dit jaar heb ik de taak op mij genomen om voor beide sportclubs de promotiestand te bemannen. Bovendien is het ook de bedoeling dat de ouders de kosten van de promotie producten voor rekening nemen. Dit houdt concreet in dat elke ouder iets verzint waar het logo op gedrukt kan worden, het gaat om kleine dingen. Dit jaar wil ik graag voor beide sportclubs canvas tassen laten bedrukken met het logo van de vereniging. Op het internet ben ik gaan zoeken naar ‘canvas tassen bedrukken’, dit leverde mij een aantal sites op die mij wel aanspraken maar uiteindelijk niet dat konden bieden wat ik graag wilde of men kon het wel bieden maar dan was de prijs veel te hoog. Verder zoeken bracht mij op de site interrelatiegeschenken.nl, via deze site kan je canvas tassen laten bedrukken voor een nette prijs. Heb contact gelegd en aangegeven dat ik canvas tassen wil laten bedrukken voor twee verschillende sportverenigingen. Het was gelukkig geen enkel probleem om voor twee verschillende sportclubs canvas tassen te laten bedrukken, elk voorzien van het logo van de desbetreffende sportvereniging. Na ons contact heb ik gelijk via de site een bestelling gedaan om canvas tassen te laten bedrukken. Het resultaat mag er zijn en we zijn dan ook zeer blij dat we via deze site de canvas tassen hebben laten bedrukken. Zonder deze site zouden we waarschijnlijk niet voor zo’n gunstig bedrag canvas promotie tassen kunnen hebben laten bedrukken. Nu hebben we prachtig mooie tassen die we kunnen verkopen en waarvan de opbrengst naar de kas van de sportvereniging gaat. Blij da we deze site zijn tegengekomen.

Dit is de site waar u zijn moet als u overweegt om canvas tassen te laten bedrukken

Wanneer u promotie producten wilt laten bedrukken met een logo, dan wilt u uiteraard dat dit goed gebeurd en dat het van goede kwaliteit is. Deze site is een echte aanrader, zij leveren een goed product en de bedrukking is van zeer goede kwaliteit. Wij hebben hier prachtige kwalitatief goede tassen kunnen laten bedrukken voor een gunstige prijs.

Wilt u uw wensen even bespreken met een specialist?

Dankzij de website interrelatiegeschenken.nl, hebben wij voor twee sportverenigingen leuke en duurzame promotie tassen kunnen laten bedrukken die we tijdens een inzamelingsactie kunnen verkopen. Wij zijn dan zeer tevreden over deze site omdat:

  • Zij een leuk aanbod aan producten hebben.
  • Zij een prima service verlenen.
  • Zij snel een bestelling klaarmaken en verzenden.

Wilt u ook promotie producten voor uw bedrijf of vereniging laten bedrukken met een logo, dan kunnen wij u deze site zeer aanbevelen.