Sleutelhangers met logo; een blijvend cadeau

Rijexamen

Op het gebied van relatiegeschenken zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gemaakt worden en vaak nog tegen hele lage kosten als de oplage groot genoeg is. Je doet er goed aan om een attentie te kiezen waar mensen wat aan hebben zodat je geschenk niet meteen in de prullenbak verdwijnt. Een goede optie vormen de sleutelhangers met logo. Het is weer eens iets anders dan een pen bijvoorbeeld. Daarbij kunnen pennen gaan lekken en raken ze een keer op, waardoor ze alsnog in de prullenbak belanden. Een sleutelhanger blijft bruikbaar en de meeste mensen dragen een sleutelhanger dagelijks bij zich en gebruiken hem jarenlang. We geven je hieronder een aantal ideeën ter inspiratie.

De eerste tip die we je mee willen geven is om bij een relatiegeschenk altijd iets te geven dat het logo van jouw organisatie zichtbaar laat zien. Daarmee zet je je bedrijf in de picture en zorg je dat je “top of mind” komt bij je relaties. Dat wil zeggen dat ze meteen aan jou denken als tegen een probleem aanlopen dat jij voor ze kunt oplossen. En dat is natuurlijk precies wat je uiteindelijk wilt bereiken met het geven een leuke attentie. Sleutelhangers met logo zijn perfect om dat te bereiken. Het logo kun je op allerlei manieren laten zien. Van subtiel en stijlvol tot groot en krachtig. Je kunt kiezen voor opdruk in één kleur of full color als je een levendig logo hebt. Stem dat af met de marketingafdeling. Zij hebben hier vaak een visie op en beleid voorgeschreven.

Maak een knipoog naar je activiteiten

Sleutelhangers met logo kun je krijgen in allerlei modellen. Het leukste is het als je kiest voor een model dat past bij de activiteiten van je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger in de vorm van een vrachtwagen voor een transportbedrijf of een mini lippenstift als je een cosmeticabedrijf hebt. Zit je in de dienstverlening? Ook dan kun je links maken met wat je doet. Hoe attent is een thumbs-up sleutelhanger voor een organisatie die mensen helpt om hun problemen op te lossen of een vrolijke smiley als je als coach mensen helpt om zich weer blij te voelen. Ga zelfs eens creatief aan de slag en bedenk wat voor soort sleutelhanger goed past bij jouw bedrijf. Dat maakt de link en herinnering naar jouw organisatie alleen maar sterker.

Geef nuttige sleutelhangers met logo cadeau

Sleutelhangers met logo krijgen nog meer waarde voor de ontvanger als ze ook nog nuttig zijn. Denk daarbij aan een sleutelhanger in de vorm van een flesopener. Die komt altijd van pas. Of een sleutelhanger met een multifunctionele schroevendraaier. Dat zijn van die dingen die mensen bewaren en graag gebruiken. Sleutelhangers met licht zijn handig als mensen een deur willen openen. Dan hoeven ze nooit meer te zoeken naar het sleutelgat. Een sleutelhanger met aan de ene kant je logo en de andere kant de mogelijkheid om een foto in te stoppen zijn ook gaaf. Dan kunnen mensen een foto van hun geliefde, kinderen in de hanger doen. Overweeg overigens ook zeker een houten sleutelhanger!