Op zoek naar een relatiegeschenk wat je medewerkers warm maakt? Zoek niet verder!

drank cadeau

Het is belangrijk om je medewerkers of andere relaties eens in de zoveel tijd te belonen. Ze verrichten namelijk veel werk en dat mag beloond worden. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Zo kun je een kaartje geven, een bosje bloemen of een flesje wijn. Weet jij niet goed waarmee je je medewerkers blij maakt? Zoek dan niet verder en lees in dit artikel met welk relatiegeschenken je jouw medewerkers warm maakt.

Wat zijn relatiegeschenken?

Relatiegeschenken zijn artikelen die je aan relaties van je bedrijf geeft. Dit zijn bijvoorbeeld je medewerkers, partners of leveranciers. Zo’n relatiegeschenk geef je om de zakelijke relaties te versterken. Door een goede relatie te onderhouden genieten jullie beide voordelen. Maar wat geef je aan je bedrijfsrelaties?

1.     Technologische gadget

Wie houdt er nu niet van een leuke en handige gadget? Zo’n gadget gebruik je namelijk niet alleen in het zakelijke leven, maar ook in je vrije tijd. Je blijft door dit soort gadgets ook verbonden met elkaar en dat is zeker handig met je zakenrelaties. Denk hierbij aan een usb-stick, een powerbank of oortjes.

In dit kader van geschenken passen ook accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een tablet hoes of een opbergtasje voor je powerbank.

2.     Een drankgeschenk

Als je weet dat je relatiepartner van een lekker drankje houdt, is een drank cadeau ook een erg goed idee. Er bestaan verschillende soorten drankgeschenken. Denk aan een biermand, een goede fles wijn of iets sterkers, zoals een fles whisky of cognac. Heb je wat te vieren met je relatiepartner? Kies dan voor een fles champagne of cava.

drank cadeau

3.     Vrijetijds geschenken

Als relatiepartner is het fijn om te merken als er ook op een niet-zakelijke manier aan je gedacht wordt. Geef daarom een cadeau wat je relatiepartner in zijn of haar vrije tijd kan gebruiken. Als diegene een sporter is, geef dan bijvoorbeeld een sportartikel. Houdt je relatiepartner van koken, geef dan bijvoorbeeld een kookboek. Een relatiegeschenk gericht op de interesses van je relatiepartner maakt ook nog eens een goede persoonlijke indruk.

4.     Kantoorartikelen

Als je relatiepartners veel op kantoor zijn , dan zijn kantoorartikelen ook een goed cadeau. Het klinkt misschien wat saai maar er zijn veel mooie artikelen te verkrijgen die net een beetje een extra luxe gevoel geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een speciale pennenset of een mooi (duurzaam) notitieboekje.

Er valt veel te variëren met relatiegeschenken. Gadgets en drank doen het bijvoorbeeld altijd goed. Maar je kunt je relatiegeschenk ook persoonlijk maken door het cadeau aan te passen aan de interesses van jouw relatiepartner. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je altijd kiezen voor mooie kantoorartikelen. Veel plezier met het geven vast!