Op zoek naar een cadeau voor je Valentijn? 4 originele ideeën

Belvedere Vodka

Valentijnsdag komt eraan, dus is het hoog tijd om na te denken waarmee jij jouw Valentijn dit jaar gaat verrassen. Ben je op zoek naar inspiratie voor een origineel cadeau? Check onderstaande 4 ideeën voor een onvergetelijke Valentijnsdag!

1. Lekker retro: leg jullie momenten vast op een wegwerpcamera

Een super origineel cadeau idee is een wegwerpcamera. Dit retro cameraatje wordt door sommigen tijdens een festival weekend nog wel eens gebruikt, maar is verder volledig uit het straatbeeld verdwenen. Jullie momenten samen leg je waarschijnlijk vast door een foto te maken met je smartphone. Zeg nou zelf: hoe vaak kijk je deze foto’s nog terug? Dat terwijl het super leuk is om een tastbare herinnering te hebben aan al die bijzondere momenten samen. Met dit cadeautje kun je het hart van jouw Valentijn zeker veroveren!

2. Verras jouw Valentijn met een gepersonaliseerde Vodka

Hoe leuk zou het zijn om van jouw Valentijn een gepersonaliseerde drankfles te ontvangen? Dit is echt niet alleen een cadeau voor kroegtijgers. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere fles Belvedere Vodka en je zit altijd goed. Bijna iedereen lust dit drankje; je kunt het puur drinken of mixen in eindeloos veel cocktails. Ken je jouw Valentijn een beetje? Dan je kun de verrassing extra groot maken door direct de ingrediënten voor zijn/haar favoriete mix in te slaan. Jullie avond kan niet meer stuk!

3. Diehard: zet een liefdestattoo

Dit is een cadeautje voor liefdes koppels die al een tijdje samen zijn. Een diehard cadeau om jouw liefde te bewijzen is natuurlijk het zetten van een tatoeage! Dit hoeft niet per se de naam van je geliefde te zijn, maar kan ook een verwijzing zijn naar de band die jullie samen hebben. Denk bijvoorbeeld aan de plaats waar jullie elkaar hebben ontmoet, jullie favoriete nummer of een gedeelde interesse. Of je zelf een tattoo zet om jouw Valentijn te verrassen of er één cadeau geeft… die keuze laten we aan jou!

4. Of… geef jouw Valentijn gewoon veel aandacht!

Vind je het moeilijk om een leuk cadeautje te verzinnen voor jouw Valentijn of geef je liever geen presentje, maar een blijvende herinnering? Ga dan voor een avond waarin je de volle aandacht voor jouw Valentijn hebt. Vooral vrouwen vinden het heerlijk om een avondje samen te relaxen. Ga naar de stad en koop alles wat je ziet; als er maar hartjes op staan. Chocola, bruisballen voor in bad, versiering, kaarsjes, bloemen, een gezichtsmaskertje en… vergeet vooral de bubbels niet! Wedden dat dit cadeau in de smaak valt?