Op reis in je hoofd met een city puzzel

Als je even uit de sleur wilt breken is een boek met een avontuurlijk verhaal een manier om los te komen uit de waan van alle dag. Niet fysiek, want je zit thuis op de bank of in de tuin met een boek op schoot. Maar wel in je hoofd. Een romantisch verhaal of reisbeschrijving komt met verbeeldingskracht in jouw gedachten tot leven. De ultieme ontspanning. Wegdromen en verdwijnen in een andere tijd andere wereld. Het kan ook met een mooie puzzel 3000 stukjes. Al werkend kun je je verliezen in een mooie afbeelding van je favoriete stad. Met een wooden city London waan je je in de Britse hoofdstad en brengt je in vakantie en reis sferen. En Londen is niet de enige reisbestemming die je met een puzzel kunt bereiken. Trip ook eens met een puzzel naar New York, Venetië of Parijs. Genoeg om inspiratie op te doen voor een echte reis.

Puzzels worden steeds moeilijker en mooier

Van eenvoudige puzzel voor de jonge kinderhandjes tot de puzzels van oneindig veel kleine stukjes. Het maakt een ontwikkeling door. Deze gaat gelijk op met jouw leven. Van jong geleerd tot oud gedaan. Mensen gaan legpuzzels kopen in een moeilijkheidsgraad die bij hen past. Dan blijft het interessant en uitdagend. Maar jong en oud kan profiteren van elkaars puzzelplezier. Kleinkind legt gerust wat stukjes in de complexe puzzel van opa en oma. Terwijl deze op hun beurt niet te beroerd zijn om met hun kleinkind te werken aan een kinderpuzzel. Zo is puzzelen generatie overstijgend en een verbindende activiteit.

Puzzel en bouw een 3d kunstwerk

Het worden ware decoratie stukken die je met trots in je huis kunt neerzetten. Want houten puzzel volwassenen kent een nieuwe versie. De 3D puzzel. Niet alleen op het platte vlak, maar ook in de hoogte maak je een puzzel. Het wordt een kunstwerk in huis met een persoonlijk verhaal. Want jij hebt hem in elkaar gezet.