Onze terras windschermen staan!

Vanaf het moment dat wij ons terras hebben opgeknapt waren wij tevreden. Zelfs de meubels hebben wij vervangen voor een nieuw design. Enige waar wij nog naar opzoek zijn is het vinden van nieuwe terras windschermen. Onze oude maar vertrouwde windschermen zien er niet bepaald meer netjes uit. Tijd voor vervanging! Echter konden wij het maar niet vinden. Uiteindelijk hebben wij besloten om via internet verder te gaan zoeken, wellicht dat wij hier meer succes hebben.

Xterior

Snel gevonden

Dankzij het online zoeken zijn wij terecht gekomen op de website van Xterior. Hier is het namelijk mogelijk om een windscherm te laten maken. Voor een zeer aantrekkelijke prijs maken zij het mogelijk om het naar behoren uit te voeren.

Ook voor ons was het maken van een keuze erg eenvoudig. Wij hebben besloten om bij Xterior onze windschermen te bestellen. Dit werd dan ook enorm netjes in ontvangst genomen. Prettige contact gehad tijdens het maken en leveren van onze windscherm. Hier gaan wij in ieder geval onwijs veel plezier mee beleven! Overigens verkopen zij ook een parasol welke geheel naar wens te maken is.