Kleurrijke Durea sneaker

Durea sneaker

Het kan soms best eng zijn om er anders uit te zien dan andere maar jouw uiterlijk maakt jij ook wel weer uniek. Daarom heb ik besloten om voor de kleurrijke Durea sneaker te gaan, niemand die ik ken heeft die in haar bezig. Ik vind het persoonlijk namelijk wel leuk om op te vallen. Op deze manier kan ik mij het beste uitdrukken. Door steeds meer verschillende stijlen en kleuren met elkaar te combineren kom jij er vanzelf achter wat wel en niet bij jou past. zo kwam ik erachter dat ik er niet van hou om te veel donkere kleuren te dragen.

Durea sneaker

Wat pst bij jou?

Het kan best lastig zijn om erachter te komen wat bij jou past. Ik wist natuurlijk ook niet gelijk dat de Durea sneaker bij mij paste. Dat is iets waar jij zo lang over mag doen als jij zelf wilt. Het kan best zijn dat jij pas jou stijl vind als jij wat ouder bent. Jij moet natuurlijk ook bedenken dat jou stijl ook weer kan veranderen, dat is helemaal niet erg. Zolang jij maar kleding en schoenen draagt waar jij je goed in voelt. Dat is natuurlijk het aller belangrijkste.