Hier kun jij lekker uit eten in Nijmegen

uit eten Nijmegen

Mijn vriend en ik waren vorige week een jaar samen en dat moet natuurlijk gevierd worden vonden wij. Omdat ik niet veel leuke restaurants in de buurt kende zocht ik op internet ”uit eten Nijmegen” op. Er kwamen verschillende site’s naar boven, maar eentje sprak mij als meeste aan. Het restaurant wat ik gekozen had was Bistro Le Steak, daar kon jij vooral heerlijke vleesgerechten bestellen. Omdat mijn vriend en ik beide erg van steak houden, besloot ik om even te bellen naar hen. Een vriendelijke medewerker nam de telefoon op. Ik vertelde dat ik graag een tafel voor twee wou. Persoonlijk vind ik het altijd fijn om van te voren te reserveren. Zo weet jij zeker dat jij een plekje hebt, want het zou jammer zijn dat jij er heen gaat en er geen tafel meer vrij is.

uit eten Nijmegen

Wij hebben genoten

Mijn vriend en ik hadden beide heel erg veel zin om uit eten te gaan in Nijmegen. Wij hielden beide erg veel van die stad. Wij hebben elkaar daar ook ontmoet tijdens uitgaan iets meer dan een jaar geleden. Toen wij bij het restaurant aankwamen zag het er erg gezellig uit. Binnen werden wij naar onze tafel gewezen. De menukaart die wij voor ons kregen was heel uitgebreid. Er stond zoveel op wat ons lekker leek dus kiezen was niet makkelijk. Uiteindelijk kozen wij beide voor een steak. Wij hadden de goede keuze gemaakt want wij vonden onze maaltijden allebei echt verrukkelijk. Ik raad dit restaurant aan iedereen aan!

uit eten Nijmegen