Mediamarkt heeft wel heel veel Sonos aanbiedingen

Sonos is het smart speaker systeem waarmee je je hele huis kunt omtoveren in een hifi paradijs. Wordt wakker met je favoriete liedje en luister onder de douche naar de tracks die je hebt gedownload. Vervolg je dag swingend in de keuken en ontbijt met muziek van de beste kwaliteit. Het is nu mogelijk met de Sonos aanbieding van Mediamarkt. Daarmee breng je een uitgebreide muzikale wereld binnen handbereik. En je kunt je oude stereo gewoon blijven gebruiken, want Sonos werkt ermee samen via wifi. Nieuwe kabels heb je niet nodig, want de installatie werkt draadloos.

 

 <h2>Sonos brengt je muziek tot nieuwe hoogtes</h2>
Heb je muziek verzameld op je computer, staat er op je telefoon van alles wat je graag hoort, heb je nog een kast vol cd’s of ben je een radioluisteraar – je kunt nu alles bij elkaar brengen in één smart systeem met Sonos Play 1. Kijk wat onze klanten vinden van de Sonos aanbiedingen bij Mediamarkt. Laat je overtuigen door het geluid van kwaliteit. Want diepere bassen en meer helderheid zijn niet haalbaar. Dit systeem brengt een superieure sound en een strakke belijning in je interieur. Ben je ook toe aan topkwaliteit voor je oren?

 

<h3>Hoogwaardige techniek met veel gemak</h3>
Hoewel Sonos technisch zeer hoogstaand is, hoef je zelf geen techneut te zijn voor de bediening. Bij Mediamarkt leggen we graag even uit hoe het werkt maar eigenlijk wijst het zich vanzelf. Met een handige app op je smartphone ben je meester over het geluid in het hele huis, Selecteer de kamers waar muziek moet klinken en stel het volume naar wens in. Omdat het wifi-netwerk wordt gebruikt wordt je muziek niet onderbroken door het geluid van meldingen op je telefoon. Ook tijdens het gamen op je playstation zul je een andere dynamiek ervaren, want je voelt het geluid en wordt meegevoerd in een ongekend pure beleving. Datzelfde geldt voor televisiekijken, ook dat wordt een echte beleving als je het home cinema system aansluit.