Feestartikelen in 2022: dit zijn de trends en leukste ideeën!

organisatie van het kinderfeest

Tijd voor een feestje! Of je nu jarig, geslaagd, verhuisd of getrouwd bent, de speciale gelegenheid wil je natuurlijk vieren. Feestartikelen brengen direct gezelligheid en sfeer in elke ruimte. In dit artikel geven we je een aantal feest trends met leuke decoratie ideeën.

Trends voor een persoonlijk feest

Een feest ter ere van een specifiek persoon, zoals een verjaardag of afstudeerfeest, is leuk om te decoreren met feestversiering. Het is heel simpel, gebruik de foto van de feestneus in de decoratie. Een aantal leuke voorbeelden hiervan: 

  • Gebruik een leuke of gekke foto en laat deze op de taart verwerken. 
  • Verwerk de foto in een vlaggenlijn en hang deze op, hartstikke grappig!
  • Bij een Sarah of Abraham: maak een poster met een foto van de jarige en plaats deze in de tuin. Maak bijvoorbeeld de volgende tekst: ‘Feliciteer de jarige door te toeteren!’ 

Trends voor een gender reveal 

Een gender reveal is een feest waarbij de aanstaande ouders het geslacht van hun baby op een originele manier onthullen aan vrienden en familie. Deze trend is overgewaaid vanuit Amerika en zien we steeds vaker in Nederland. De gender reveal party wordt meestal thuis gegeven waarbij er van alles uit de kast kan worden getrokken. Leuke feestartikelen voor een gender reveal hoeven niet duur te zijn, een paar trends op dit gebied: 

  • De party popper: Dit is een ‘kanon’ met confetti slierten zijn waarbij je aan de buitenkant niet ziet of ze blauw of roze zijn. Door het kanon te poppen wordt het geslacht van de baby onthult. 
  • Gender reveal taart: De buitenkant van de taart is neutraal, wanneer je de taart aansnijdt zie je aan de vulling of het blauw of roze is. Je kunt deze taart laten maken maar het is ook leuk om dit zelf te doen. 
  • Doos met ballonnen: koop een paar helium ballonnen in de kleur van het geslacht en stop deze vervolgens in de doos. Op het feest haal je de deksel van de doos en de gasten zien vervolgens in een oogopslag wat het geslacht van de baby is. 
  • Poeder kanon: Dit is een goede optie als je ook graag leuke foto’s wilt van je gender reveal party. Je schiet buiten een ‘kanon’, gevuld met gekleurd poeder, af en gaat daar als aanstaande ouders onder staan. 

Trends voor een kinderfeest 

Er zijn ontzettend veel leuke thema’s te bedenken voor een kinderfeestje. Een jungle feestje, superhelden feestje, dinosaurus feestje of Disney feestje om er maar eens een paar te noemen. Kinderen vinden het helemaal geweldig om op te gaan in de fantasie en zich te verkleden. Een thema geeft ook meteen een rode draad bij de organisatie van het kinderfeest. Qua decoratie kun je voor alle soorten thema’s genoeg feestartikelen vinden. Tafelkleden, ballonnen, vlaggen, uitnodigingskaartjes, bekers, rietjes, noem maar op. Bekijk eens dit grote assortiment aan feestartikelen ter inspiratie.

We hopen dat je inspiratie hebt opgedaan met deze leukste trends in 2022 op het gebied van feestartikelen. Zet je feestje maar vast in je agenda!